За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити запит

Корпус прихованого монтажу Grohe Rapido SmartBox 35600000

Артикул: 35600000
Всього 1 відгук
в наявності більше 5 шт
2982 грн
Доставка по Києву
безкоштовно
Доставка до місця призначення в межах Києва включена у вартість товару, за умови що сума замовлення понад 2500 грн
доставка
ПО УКРАЇНІ
оплачується згідно тарифів служби доставки
Опис товару і характеристики
Відгуки покупців

Опис товару

3 трубкообразную відведення 1/2 " 

2 підключення води знизу, 1/2 " 

 

інсталяційна глибина 75-105 мм  

 

підключення з латуні  

 

попередньо змонтована заглушка  

 

міцний корпус і захисна накладка  

 

підготовлені точки кріплення для сухого і мокрого монтажу  

 

ущільнення  

без комплекту верхньої монтажної частини


Душова нового покоління: мініатюрна і ефективна   Grohe Rapido SmartBox 3560000

Поступова відмова від класичної ванни на користь душа цілком зрозумілим є й закономірний. Це дозволяє сучасникам відчутно економити на рахунках за водоспоживання і з розумом розпоряджатися обмеженим житловим простором, слідуючи західній традиції. Прислухавшись до рецензій фахівців-маркетологів, консультанти інтернет-магазину « Стевіан » рекомендують купити GR OHE Rapido SmartBox , як оптимальну приховану монтажну систему для одного з найбільш затребуваних сантехнічних рішень бренду.

З таким пристроєм ви не тільки отримаєте повний контроль над температурою, силою потоку і кількістю струменів, а й ефективно використовуєте приміщення ванної кімнати, адаптивно організовуючи положення труб за рахунок продуманої підводки.


 

Дизайнерська система

Компактний корпус недарма називається універсальним. Дотримуючись докладної інструкції виробника, користувач зможе встановити GR OHE Rapido SmartBox в будь-якому приміщенні. Незалежно від товщини облицювання й глибини монтажу, висота зовнішньої частини ніколи не перевищить 43 мм. Це досягається завдяки застосуванню сучасних технологій і використання пластикових елементів, які в процесі монтажу акуратно зрізаються.

Примітно, що глибина вбудовування варіюється від 75 до 105 мм, ідеально поєднуючись з системами комунікацій і товщиною труб в різних країнах і різних приміщеннях. Запобіжні системи допоможуть уникнути помилок під час установки, мінімізуючи ризик для обробки і ремонту в цілому.

Монолітна коробка забезпечує цілісність в процесі доставки і експлуатації, захисні ковпачки не дозволять водопровідній системі завчасно включитися в роботу. Розробник також розмітив точки для сухого або мокрого монтажу, пропонуючи покупцеві самостійно зробити вибір. Не менш продумана і призначена для користувача складова: вода підводиться знизу і подається разом на три виходи, що, власне, і послужило причиною для нового користувальницького назви – душ в три руху.

Отвори йдуть по периметру коробки, крім необхідності перетину труб. У магазині « Стевіан » ви можете одними з перших в Україні інсталяцію GR OHE Rapido SmartBox замовити в комплектації з однойменної душовою системою. Концепція дозволяє:

  • направити потік на лійку ручного душа;
  • управляти двома потоками для стаціонарного душа з розпилювачем;
  • контролювати силу і кількість струменів;
  • виставляти конкретну температуру.

Дуже зручне рішення для людей, які вирішили повністю відмовитися від стандартної ванній, однак не бажають розлучатися з комфортом. Розпилювач допоможе розслабитися і створить легкий масажний ефект, а ручний душ стане в нагоді в якості заміни або доповнення для біде, необхідний для догляду за дітьми і домашніми улюбленцями. Маніпулюючи важелями і поворотними механізмами, за лічені секунди господар змінює інтенсивність струменя, поринаючи в власноруч створений затишок.

З такою системою в минулому залишаються переживання через збої в системі водопостачання. Місце для термостата – головна перевага пропонованого корпусу. Завжди приємно ставити душ в 3 D ДОРОЗІ і знати, що на виході отримаєте оптимальну температуру. Ставлячи режим на інтуїтивно зрозумілій панелі, можна не турбуватися через частого відключення холодної води або ризику отримати опік, адже пристрій автоматично запобіжить небезпечну для здоров'я ситуацію. Система прихованого монтажу відкриває шлях до ідеальної душовою!

Відеоогляд по установці:


брендGrohe
серіяRapido T
Країна виробникНімеччина
Артикул35600000
Назначение
Всього 1 відгук
0 з 5
Павел
20.08.2021

Відповісти

Подскажите, пожалуйста, можно ли оформить заказ на всю такую душевую систему, и, если да, то когда (примерно) ее можно будет ожидать?

stevian

Відповісти

Стевіан
20.08.2021

Заказ оформить можно, только нужно окончательно утвердить макет душевой системы: в зависимости от количества потребителей и разновидности функциональных узлов (верхний ил ручной душ, излив, наполнение ванны через слив или перелив) цена может изменяться.


Товар який потрібен вам
Схожі товари

працюємо з кращими
виробниками
Оперативна доставка по Україні
Ми здійснюємо доставку товару по Україні тільки кращими і надійними службами доставки. Будь-який товар з нашого інтернет магазину ми доставимо для Вас в найкоротші терміни в будь-яку точку України.